Gymnastiekvereniging DOS Rijssen

Van harte welkom op de website van de gymnastiekvereniging DOS Rijssen. Hier vind je veel informatie over onze vereniging. Bovenaan de site vind je de  menu-knoppen, waarmee je door deze site navigeert.

In het kader van de privacy wetgeving verwijzen we naar het hoofdstuk privacybeleid, welke u bovenaan in het menu kunt selecteren. Ook verwijzen we graag nog even naar het hoofdstuk gedragsregels, waarin afspraken vastliggen hoe wij in onze vereniging vinden dat we met elkaar moeten omgaan.

Voor de nieuwe bezoek(st)er geeft de website een goed inzicht wat DOS Rijssen allemaal te bieden heeft op het gebied van gymnastiek, dans, acro-gymnastiek en conditietrainingen. Komend seizoen bieden we ook nieuwe lessen aan zoals “ouder-kind-bewegen”, de “springgroep” en het Nijntje beweegdiploma.

Ben je na het bezoek aan deze website nieuwsgierig geworden en heb je zin om lekker te sporten, aarzel dan niet en kom eens kijken!
Ook meedoen tijdens de les is geen probleem. De eerste drie lessen zijn geheel gratis.

Wil je contact met een bestuurslid of de leiding, kijk dan even bij het menu contact (onderaan). Wil je iets doorgeven over deze site of wil je iets geplaatst hebben op de site, mail dan naar webmaster@dosrijssen.nl.

Wij wensen jullie veel plezier in onze lessen!

DOS Rijssen

Onder de naam, gymnastiekvereniging DOS Rijssen, schuilen een aantal sportdisciplines, waaraan volwassenen en kinderen vanaf 2 jaar kunnen deelnemen. DOS Rijssen is opgericht in 1921.

KNGU

De vereniging is aangesloten bij de Koninklijke Nederlandse Gymnastiek Unie (KNGU).
De opleidingen/bijscholingen voor bestuur en leiding, wedstrijden,
verzekeringen e.d. worden door de KNGU ondersteund.

Disciplines

Bij DOS Rijssen worden momenteel de volgende sportdisciplines aangeboden:

  • recreatiegym vanaf 2,5 jaar tot ver boven de 55, voor meisjes en jongens, dames en heren
  • recreatie freestylejazzdans vanaf 2.5  jaar.
  • bodyfit-totaal en aerobics voor volwassenen
  • acro gymnastiek, hier gaat een selectie aan vooraf
  • selectie turnen NTS
  • selectie freestyle jazzdans

De vereniging

DOS Rijssen heeft een vijfkoppig bestuur en vele leidinggevenden, commissies en vrijwilligers die er samen voor zorgen dat onze leden met veel plezier de lessen volgen.

Turnschool Rijssen

De vereniging heeft een samenwerkingsverband gesloten met Turnschool Rijssen.
De turnschool beschikt over een permanent ingerichte turn- en acrohal waarvan wij gebruik maken.

www.turnschoolrijssen.nl

Calibris

DOS Rijssen is een erkend leerbedrijf voor Calibris, een kenniscentrum voor leren in de praktijk in Zorg, Welzijn en Sport. Het certificaat kunt u hier vinden.

Overig

De leden dragen bij wedstrijden, uitvoeringen en optredens een verenigingspakje, dat door de leden zelf aangeschaft dient te worden.

Voor alle leden houden we elke twee jaar een uitvoering, in het andere jaar worden de clubkampioenschappen gehouden.

DOS Rijssen geeft een digitale nieuwsbrief uit. Deze nieuwsbrief wordt per mail verzonden, en op deze site geplaatst. Ook kunt u informatie opvragen via info@dosrijssen.nl