Nieuws

Samen verder naar 100 jaar Dos, Helpt u ook mee??

Door oefening Sterk, is ook samen sterk!! en vele handen maken licht werk. Bijna bestaat Dos 100 jaar, en er is erg veel verandert in die 100 jaar. We willen niet liever dan straks met al onze leden en vrijwilligers 100 jaar Dos vieren!! Maar dit kunnen we niet zonder u hulp.

Het bestuur bestaat op dit moment nog uit drie mensen. Dat is veel te weinig om deze vereniging goed draaiende te houden. We zijn daarom dringend opzoek naar mensen die een steentje bij willen dragen. Voor allerlei activiteiten die jaarlijks georganiseerd worden, kleding commissie en mensen die willen denken binnen het bestuur. Hoe meer mensen een steentje bij willen dragen hoe meer we kunnen verdelen.

Mocht u bereid zijn en de tijd en energie hebben om Dos een handje te helpen, dan nodigen we u van harte uit om contact te zoeken met onze voorzitter. Zij zal u graag onder het genot van een kopje koffie of thee uitleg geven over Dos. (App gerust naar 06-41248277)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.