DOS Rijssen biedt gymsport aan in veel verschillende disciplines, zowel recreatief als selectie. Maak hieronder een keuze voor meer informatie.

Gymnastiek

Peuter en/of kleutergymnastiek is speciaal bedoeld voor peuters en/of kleuters van twee tot zes jaar die lekker willen gymmen in een “echte” gymzaal.

Acrogym

Acrogym is spektakel: je maakt acrobatische sprongen, samen met anderen bouw je piramides en spring je soepel weer van elkaar af, en er wordt met de bovenpartners gegooid

Jazz

Het is een vrije manier van dansen die vroeger veel op klassiek ballet leek, maar nu is deze gebaseerd op populaire muziek zoals jazz, rock, pop en streetdance/hiphop.

Senioren gym

Wanneer de leeftijd hoger wordt komen ook vaak de gebreken zegt men. Maar door te blijven bewegen en het lichaam goed te blijven verzorgen, kunnen die gebreken soms nog lang vooruit geschoven worden.

Conditie

De term circuittraining wordt gebruikt om aan te geven dat het gaat om een conditie+krachttraining in circuitvorm.

Damesgym 18+

Deze dames gymnastiekgroep is er voor alle leeftijden en alle niveaus. U hoeft echt geen topturner te zijn om plezier te beleven aan de turnsport. Als u iets niet kan of durft wordt daar in deze groep rekening mee gehouden.