Vrijwilligersavond

van 19.30 - 20.30 uur. Komt u ook?


Alle kleine beetjes maken een wereld van verschil!
 
Beste ouders/verzorgers, leden en jeugdleden van DOS
 
Zoals jullie weten is DOS een vereniging die alleen op vrijwilligers draait.
Veel vrijwilligers helpen vaak al jaren een handje mee. Wij hebben daar grote waardering voor!
Zij zijn de motor van onze vereniging. Zonder hen kunnen 300 leden niet sporten!
Helaas merken we dat het steeds moeilijker wordt om voor alle taken voldoende vrijwilligers te vinden. We komen vaak bij dezelfde personen terecht.
 
Wij zijn allemaal erg druk en hebben onze handen vol met allerlei zaken. Toch vragen we een paar uurtjes van uw tijd. Want voor een bloeiende en groeiende vereniging als DOS, zijn er steeds meer vrijwilligers nodig. Denk niet dat we meer van u vragen dan dat u ons kunt bieden.
Alle kleine beetjes helpen!
Belangrijk is dat we het aantal vrijwilligers kunnen uitbreiden, waardoor we niet steeds een beroep hoeven te doen op dezelfde mensen. Nogmaals, het gaat er niet om wie het meeste doet maar het gaat er om dát u wat doet.
 
Wij willen graag in kaart brengen, wat leden en ouders van leden zouden kunnen betekenen voor de vereniging. Daarbij wordt gedacht aan actieve inzet als vrijwilliger en incidentele hulp op het gebied van kennis en middelen.
 
Wij bieden u sportief plezier, gezelligheid, zinvolle tijdsbesteding en uitdagende taken.
Wat kunt u ons bieden? Met een aantal uurtjes per maand kunt u al iets voor ons betekenen. Nieuwsgierig? Bekijk dan eens het complete functieoverzicht en de openstaande vacatures op de bijlage bij deze brief en stel gerust een aantal vragen. Uw hulp is hard nodig om ook in de toekomst te kunnen genieten van een bloeiende vereniging als DOS.
 
Op donderdag 30 november 2017 organiseren wij een “vrijwilligersavond” in de Klimopschool (Lentfersweg 29). Op die avond geven wij tekst en uitleg over de openstaande vrijwilligerstaken.
We starten om 19.30 uur. Kunnen wij op u rekenen?
 
Bestuur DOS:
·                     Erik Haan (voorzitter)
·                     Mieke Bloemendal (secretaris)
·                     Gerwin Strieks (penningmeester)
·                     Arie Rutterkamp (bestuurslid)