GYMNASTIEKVERENIGING DOS RIJSSEN
 


Van harte welkom op de website van de gymvereniging DOS te Rijssen. Hier vind je veel informatie over onze vereniging. Aan de linkerkant zie je de menu-knoppen, waarmee je door deze site navigeert. Actuele zaken vind je aan de rechterkant.

In het kader van de privacy wetgeving verwijzen we naar het hoofdstuk privacybeleid, welke u bovenaan in het menu kunt selecteren. Ook verwijzen we graag nog even naar het hoofdstuk gedragsregels, waarin afspraken vastliggen hoe wij in onze vereniging vinden dat we met elkaar moeten omgaan.

Voor de nieuwe bezoek(st)er geeft de website een goed inzicht wat DOS allemaal te bieden heeft op het gebied van gymnastiek, jazz, acro-gymnastiek, bootcamp en conditietrainingen. Komend seizoen bieden we ook nieuwe lessen aan zoals "ouder-kind-bewegen", de "springgroep", het nijntje beweegdiploma en de (kinder)bootcamp (ook voor heren!). 

Ben je na het bezoek aan deze website nieuwsgierig geworden en heb je zin om lekker te sporten, aarzel dan niet en kom eens kijken!
Ook meedoen tijdens de les is geen probleem. De eerste drie lessen zijn geheel gratis.


Wil je contact met een bestuurslid of de leiding, kijk dan even bij het menu contact (onderaan). Wil je iets doorgeven over deze site of wil je iets geplaatst hebben op de site, mail dan naar webmaster@dosrijssen.nl.

Wij wensen jullie veel plezier in onze lessen! 


 

 

Nieuws

Lesroosters
De lesroosters voor het nieuwe seizoen staan weer op de site!
lees meer >>

Vakantierooster
Ook het vakantie rooster is bijgewerkt. Kijk hier goed naar om zeker te weten dat lessen doorgaan!
lees meer >>

Bootcamp
Ook geen zin in hardlopen in je eentje, kom dan gezellig meedoen op woensdag of donderdag.
lees meer >>

HELP!
Bestuursleden gezocht!
lees meer >>

Nieuwe Privacy wetgeving
Ook DOS moet zaken anders inrichten
lees meer >>